gurka

nu har jag ätit en hel gurka också
jag är nog sjuk i i huvudet

intressant blogg.

failfailfail

åt precis två glassar. vad dålig jag är

förändring pls

låg och tänkte igår i sängen att jag verkligen behöver en förändring i mitt utseende. tänkte inte att jag är tjock eller liknande som oftast brukar vara orsaken till en av mina misslyckade viktnegångar. jag tänkte att jag ville förändras, se annorlunda ut. det är en helt annorlunda anledning än vanligt. det kan fungera. men man ska väl inte hoppas på för mycket, egentligen borde jag bara klippa mig men håret är inte långt nog än för någon fräsig frisyr. så jag tänkte att jag kanske ska gå ner i vikt för att se hur jag skulle se ut svinaktigt smal. jag kommer antagligen inte att klara det.

köpte lite masker idag.






30

jag var på nordiska museet idag och tittade lite med min fotoklass














det var roligt

Gå in på kontaktlistan.
Håll in knappen och stanna efter en stund!
Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:
Du går dit med: David Larsson
Du är där med: Emma Nordell
Du dansar med: Jens Lekman
Du kramas med: Josefin Wilkens
Du hånglar med: mormor
Du går hem med: Tobias Prag
Du somnar med: Anna Björkman
Du vaknar med: Ellen Duell

så kan det gå

29

jaha
min blogg måste vara tråkigast i världen.
typ ingen läser den och jag tar bara bilder på mig själv :(
sitter här och hatar mig själv. roligt liv.
har inte gjort någonting i helgen.
dödaaa miiiiggggg

:(

världens tråkigaste liv

sepia

förlåt att jag bara lägger upp samma bilder överallt :( men alltså. åh nä ska inte ens börja




åh fina

tänk hur något kan göra en så fånigt lycklig och få det att pirra allra längst in i en av mina allra minsta maggropar

jaha ja

jag är så ond




27

hejjj heeeejjjj
idag var jag i skolan lite, vickan och jag var på biblioteket och lånade böcker om gandhi
sedan hade jag lite matte, åt mat och sedan skulle vi inte ha någon engelska så jag fick vänta till halv två innan jag kunde åka iväg till täby centrum och skaffa ny mobil med mamma
hihi
nu har jag comviq så nu kan hela världen som också har comviq smsa mig.
sedan köpte jag väl en kjol, en hdmi-kabel och lite smågrejer

jättehärligt

sedan när jag kom hem lagade jag awesome mat åt mamma och nu ska vi kolla film. så jävla bäst

puss och kram!

ööhöhöhhhh

åkte till skolan vid 10
började redigera reklamfilmen, mmm jättebra, snart klar! EH EN VARNINGSRUTA? nej men det är ingen fara! stäng ner den och fortsätt bara, gör det... nej men så gör jag ALLT. stänger av datorn, avid, loggar ut och in, osv. det fungerar fortfarande inte. jag byter avid, men herrejävlar, det fungerar fortfarande inte. tydligen har det blivit något fel i mapparna, inget major, men ändå jävligt jobbigt eftersom att jag skulle göra klart den jäveln idag så jag slipper den. men inte då! självklart ska det inte fungera...

så jag är typ 10 minuter från att vara klar, och det gick åt helvete. jag åkte och köpte ett jättefint linne och en jätteröd och mysig väska för att göra mig själv lite gladare. tyvärr såg jag ju samtidigt min äckliga kropp medan jag provade kläder. men det är väl något man får lida med. usch fy helvete måste sluta äta verkligen. hjälp mig :(

vill ha mina träsandaler och kanske en keps eller en stråhatt? haha det vore awesome. vill ha en rosett också. hittade en asfin men såklart kan jag inte köpa den för då har jag ju inga pengar kvar :(

usch ska spela nakensims nu för att bli lite glad
och mamma har ju gjort kyckling!

jag? pervers? NEEE


hahaha tycker att det är jätteroligt
ignorera namnet haha


24

what have i done to fall so hard for you?






23

ungefär såhär ser mina dagar ut. trött, skola, south park, hårig jacka, vänta på bussen osv.
händelserikt!




22

uttdrag ur morfars memoarer:

"Cornelia var i femårsåldern när hon frågade "hur ser det ut på planeterna?" och jag försökte svara det blivande rymdforskaren efter bästa förmåga, om hon blev nöjd med mitt svar vet jag ej, hon insåg väl att morfäder inte är så kunniga. När mamma förmanar henne har hon svaret: "Vem bryr sig!"

Bromma 1998
Tage Erkki

hej alla intresserade och icke intresserade

igår var jag och min far hemma hos min fars bästa vänner. det bjöds på underbart fantastisk mat, underbart fantastiskt mousserande. note to self: martini asti. och sedan rött vin till maten. till detta drack vi också rysk vodka som måste ha varit den godaste jag någonsin har druckit.

efter allt detta tittade vi på robinson, drack mer vodka och jag kan inte bara säga att jag blev lite på kanelen utan jag blev så otroligt onykter att jag däckade i deras soffa. hahaha det var fantastiskt. men jag kan inte säga att jag är särskilt van vid vodka. sedan sov jag över där och gick hem vid typ 10. sen åkte jag hem till min mamma och nu sitter jag här, inte bakis alls som vanligt - vilket är helt underbart, och ska snart åka in till staden och filma musikvideo.

i fredags var jag ju hemma hos camilla. en brud där hade med sig en likadan kamera som jag har så jag tog lite bilder med den. om vi har tur kanske man kan få tag på dem på något vis. jaja, vi får väl undersöka.

jaha det var det

ja, nu sitter jag här klockan 10. vad är grejen med att jag inte kan sova länge nu för tiden? går runt och är trött hela tiden.

jaja, tänkte bara säga att min mobil är helt värdelös just nu. eller inte för er som vill ringa mig (om det möjligtvis är någon som vill detta). men skicka inga sms för jag kan inte svara på dem och jag känner mig otroligt hemsk när folk skickar sms och jag inte svarar. det kan vara en fobi. samma sak som att jag känner mig tvungen att alltid svara på kommentarer för att jag annars tror att de som kommenterat blir arga när de egentligen inte bryr sig alls. haha.

men anledningen till att min mobil inte fungerar var att min mor glömde betala min räkning. haha, hoppas det här kommer fram till alla de 20(!!!!!!!!!!!!!!) personer som läser min blogg, heh.

ska nog äta gröt nu som jag lovat min lärare och sedan ska jag nog på något mirakulöst sätt nå ellen och kolla om vi ska åka till södertälje och bada och sen måste jag ringa min pappa och berätta om mina planer för dagen för egentligen ska jag vara där nu. fan vad dålig jag är. kommer inte att kunna vara där alls typ. ska filma imorgon och... ja herregud.

och ja, en till sak som jag blev glad över igår!

rektorn satt med på vår svensklektion i ... onsdags tror jag att det blir. igår kommer min lärare fram till mig och berättar att rektorn var imponerad av mina analyser på lektionen i myter och motiv och att han tyckte att jag var riktigt duktig.

haha. jag vet inte varför, jag blev bara så glad.

heido

fredag 20

jag är hos camilla och det är mysigt. man känner sig inte så tjock efter 2 glas vin - vilket är skönt. puss och kram

19

Min själ väger inte mer än drömmen i en fjäril. Men den rymmer så mycket att Gud får ta till sin stora passare om han vill sluta den.

- Björn Ranelid

anuz




open happiness

come on lift me up it's a brand new day
open a little happiness today
so i can be someone new.
come on and lift me up to a better way
open up a smile on another face
so i can feel something new

jag älskar brendon urie, haha. kan inte komma ifrån det.

18

jag tror inte att någonting kan beskriva hur mycket jag älskar solen just nu. den får mig att vilja fotografera hela tiden <3












hej idag är jag glad för att solen är vacker

bilderna har typ helt olika ton osv men det tycker vi om. dessutom ser mina ögon sjukt konstiga ut haha. puss!




fyfan för joakim

vem fan tycker att korn är bättre än joel alme? mongo


16

nu är jag hemma
var i skolan och redovisade de fula bilderna
sen gick ellen och jag och simmade som vanligt.

jag hade bara på mig en tunn jacka idag, så jag frös lite.
men det var ju faktiskt 10 grader! underbart.

om 72 dagar är det siesta och om typ två veckor får jag byta mobil... har lite ångest bara för jag har ingen aning om vilken jag ska ha :(  alla är så fula nu för tiden.

tog faktiskt med mig kameran idag men tog inte en enda bild. trodde att jag var mycket snyggare än jag var när jag gick hemifrån innan jag insåg sanningen, haha.
är det sol imorgon får jag försöka ta lite vackra bilder då istället. puss och kram!

världens tråkigaste



tar bilder på min mor för foto b
uuuh vad jag hatar foto b
bilden är så liten för att det ska föreställa en körkortsbild...

åh orkarrr inteeee så tråkigigigigit


pls pls sommar pls




ARGRHRTGGHH

VAD ÄR GREJEN?!?!?! VARFÖR KAN JAG ALDRIG FÅ SE NÅGOT AV MINA FAVORITBAND/ARTISTER? NU HAR FUCKING SKITPEACE AND LOVE BOKAT M83 OCH INTE ARVIKA? VAD FAN ÄR GREJEN? RAAAGEEEEEEEEEE

nu tänker jag gå till sängs ännu lite mer deprimerad

22.00

hej.
nu har jag lagt över alla säsonger av south park på min ipod och namngett dem.

ville bara säga att vi fortfarande inte har hittat pengarna och att alla borde ge oss ett "AWWW" av medlidande.

ska väl gå och sova nu eller liknande. imorgon är det svenska och vi får tillbaka novellerna som vi skrev för typ jättelängesen. de är bara en vecka försenade. om jag inte får mvg tänker jag bajsa fredrik i munnen. och idag lämnade jag också in min filmanalys som det tog 10 timmar för mig att skriva. en timme per sida. haha. om jag inte får mvg på den tänker jag bajsa robert i munnen. dessutom åker jag till pappa imorgon och dör inombords som alltid. kommer hem igen på söndag kväll och om jag har tur kanske något kan återuppliva mig sedan. kanske tanken på att vi har filmkunskapsprov och matteprov nästa vecka? jaja, jag ska försöka rycka upp mig...

godnattpuss!

12

hej min mamma har tappat bort 5000 kronor. vi har ingen aning om var de är... sån jävla ångest. varför kan inte bara någonting för en gångs skull gå bra för min mamma? hon är en underbar person men hela sitt liv har hon mött motgångar. tycker så synd om henne.

var väl typ det jag ville säga

tjipp

10

heeej idag var jag i skolan det var onödigt!








9

nu sitter jag här hemma, helt ensam. eller nä mamma stökar i köket. hon kom precis hem

har suttit hemma hela dagen. skulle börja på en uppsats men tobias och viktor förstörde genom att vara mycket mer underhållande än ett worddokument. och den vägen gick det. så nu sitter jag här. med en framsida på min uppsats, en fet kropp och ett hemskt humör

ne usch vad ensam jag känner mig
tjohej

vill mörda lite.

så komiskt att lili & susie ser ut och beter sig som fjortisar. sönderblonderat hår, lite halvtjocka och rosa kläder. så otroligt pinsamt


att jag ens tittar på skiten...

edit: jag är så jävla förskräckligt äckligt fucking spyfärdig. jag vill verkligen sticka in ett trubbigt föremål ner i caroline af ugglas hals. hon är så jävla äcklig. ska mörda henne en dag.

borde göra något








plspls

hej

jag vill åka och fika på världens härligaste fik med största bullarna någonsin med någon. lovar, bullarna är typ 20 cm i diameter.

någon som är på? :(

gud vad jag hatar telefoner

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAHAHAHA






siesta!

så pepp så jag spricker. haha redan <3

ellen och jag var på öob idag. det var awesome. vi köpte en pensionärrullvagn som vi kan ha all tung dricka i, liggunderlag, hink, plastglas, pressening, batterier... osv. allt kostade typ 350. älskar öob :D

de hade inte tält förrän i maj så det var ju inte positivt. men vi ska köpa cd-spelare och tält för ungefär 500. värt.

pepppppppeeeen haha ellen såg rolig ut med pensionärsvagnen men lovar att alla kommer vara avundsjuka när vi slipper bära allt tungt på ryggen.

HEJEJ

emememebassysysy

:(:(:( embassy spelar imorgon på någon jävla klubb
det är 20årsgräns
jag ska mörda mig själv någon dag.
kan inte ens räkna alla gånger jag har velat se ett band och det har varit 20årsgräns...

godnatt

fläskstjärt

jag sitter här och fläskar

imorgon blir det öb
mm juste nu vet ni

puss

I could fuck your brains out but I'm not interested in that life

vet att jag ser konstig ut och så. men det ordnar sig nog.


hihi (tog av linnea)

Sök på "ditt namn" + "är" på google (t.ex. Cornelia är) och skriv de 5 första träffarna


Cornelia är 100 procent hästtjej

Cornelia är ingen riktig människa, som en av de återuppväckta befrias hon från alla mänskliga drag.

Cornelia betydelse Cornelia är ett namn som bars av kvinnorna i den romerska patriciersläkten Cornelius.

Cornelia är här!

Cornelia är en fantastisk scenpersonlighet som tar fram det yttersta ur varje unikt scenframträdande.

solljus

idag åkte jag till skolan och gjorde i stort sett ingenting. lämnade bara in ett porträttfoto till foto b och sedan åkte jag och ellen och simmade. då jag förlorade många kalorier under detta händelseförlopp så var jag självklart tvungen att äta pommes och sedan en snickersglass. mycket mumsigt.

nu sitter jag hemma och njuter av att inte behöva göra något. sitter och velar mellan att titta på another gay movie, south park, scrubs eller kanske spela sims. svårt!

imorgon ska vi till postmuseét och titta på roliga gamla brev...

heido

RSS 2.0