bilder på lägenheten


jag tar det helst en annan dag

åh, jag har inte skrivit här på mer än två månader, så därför kommer detta inte att synas i bloglovin. intressant. ingen kommer att läsa detta. fint.

jag flyttade till göteborg för åtta dagar sen. jag har haft sällskap ända sedan andra dagen. nu är jag ensam. ska vara ensam i tre dagar, sedan ska jag till halmstad och sedan kommer ellen hit. bra att jag har vänner som vill hälsa på mig i alla fall. annars skulle jag ha dött. trodde inte att det skulle vara jobbigt att vara ensam men det är det och jag har ändå bara varit ensam i fyra timmar. spännande.

vet inte varför jag skriver egentligen, har väl inget annat att göra. vad gör man när man är helt ensam? har redan hemlängtan. saknar mina katter, min mamma, mitt gamla rum. men det här ska nog bli bra. tänk att man kan sakna en stad som man så intensivt har hatat hela sitt liv. något måste man ha känt. deppigt.

usch, ska vara konstruktiv nu. borde... göra något. finns inget att göra. kanske ska börja fotografera igen. orkar inte. har ingen inspiration. bara tristess. ja ja, det kommer väl.


RSS 2.0