tänkte blogga lite

fast det är ju inte så roligt kanske. eller så är det spännande. rätt unikt nu för tiden. anna har varit hos mig i helgen och det var vackert. de flesta bilderna som jag lägger upp nu har alltså anna tagit. underbara bilder.

20

projektarbetets dag igår. den här filmen var ständigt på i fyra timmar. så jag är extremt trött på filmerna. men det kanske är någon som läser min blogg som vill se resultatet. eller inte. w/e

mjölk


ilska

här är sista filmen för mitt projektarbete. spännande. nu kommer alla som läser min blogg och går i min skola inte direkt ha problem att avgöra vad för känsla de ska representera. men det gör inget. för det är så skönt så att ha allt klart!

jj och studentis

har fått min jj-tröja med JOAKIMS BLOD på. hur coolt?
och min studentmössa. vårigt!

ffffound favoriter


festliga aktiviteter

var på p3 live session ikväll med shout out louds, first aid kit och jonathan johansson. dock var inte den sistnämnda med särskilt mycket vilket kan ses som något sorligt. men, ja. nu ska vi inte överdriva. såhär fint var det (om inte finare):


utlovat och befogat


fattig som en hora som är ful

hej. som rubriken antyder är jag fattig som en ful hora. konstig ordföljd dock men vem bryr sig? därför säljer jag nu min fotoskrivare och jag tycker att ni ska köpa den. ok bra, gör mig lycklig. kyss.

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP


(senare kommer lite konstnärliga fotografier som egentligen är rätt fula, lovar)

livet

är hemma hos denna vackra dam. jag fick fotografera lite med hennes härliga objektiv. härligt. vackert. soft. ses.

glädje n°1

så, den är inte riktigt klar, måste fixa lite till. men i alla fall något. håll till godo!

3.30

hej
jag har suttit uppe och gjort "glädje". roligt. eftersom att vimeo är segt får ni inte se den förrän imorgon. men lite teaserbilder:


RSS 2.0