30

jag känner mig som kissie
ikväll ska jag till rålis med min syster. det blir gött


29

nu ska jag lägga upp jättemånga snygga bilder på mig och ellen. ni får hålla till godo.

och ja, idag är jag lat och använder lightroom.
























panik

alltså allvarligt. nu har jag ändrat mig igen
jag SKA åka på lördag
med eller utan vän. och det känns ju såklart förjävligt att jag inte har någon att åka med.
men alla är gärna välkomna att umgås med mig. hehe puss

eller?

kan ju inte åka ensam

kukband

ja, precis som rubriken antyder. kukband. emmaboda har bokat några kukband och jag blir så trött. kommer det inte något bättre nu ska jag nog sälja biljetten. kanske.
eller vet inte
kanske är roligt ändå

ska in till staden snart och få min bok av alex schulman signerad. häftigt!

snälla ta mig härifrån

alltså orkar inte. måste ha nya kläder.


stans rödaste ros

men jag villlllll åkaaaaaaaaa till popadelica
:(

hej

då blir det inget popadelica antagligen, vilket suger. rätt tråkigt. skulle bli coolt att gå fram till entrén, säga mitt namn och få ett band och en tisha! då skulle jag ha känt mig viktig.

istället blir det skansros vilket inte är fy skam heller, utan helt awesome. då behöver jag inte be frida och joanna och att ge dem en lapp som killarna ska olla och ge tillbaka till mig sen, utan jag kan träffa dom i egen hög person. fantastiskt.

tråkigt bara.. var pepp på huskvarna. men allt går inte som man vill ibland. men om någon känner för att ge sisådär 400 kronor till ellen så säger jag inte emot.

provet idag gick rätt bra egentligen, tråkigt bara att jag inte har några riktiga åsikter och det blir en rätt lame argumentation med inga egentliga slutsatser.. haha. men språket är ju bra och struktureringen också. så det blir nog bra. hoppas jag...

hej

och ja juste!
the teenagers och camera obscura till popaganda. så pepp! blir nog att köpa den biljetten snart. man vet ju inte hur snabbt de kan ta slut med tanke på vilka awesome band de släpper.

öhhhhhhh

nationellt prov i engelska imorgon klockan 8.40
seriöst, vilken jävla idiot kommer på att man ska ha provet så sinnessjukt tidigt? fan heller att man kan prestera sitt bästa så tidigt. usch mår illa. ska ju skriva om det mest uttjatade ämnet också. orkar inteeeeeeeeeeeee

jaja, idag var en AD vid namn mårten i min skola och föreläste under vår fotolektion. det var helt awesome. han var allt som jag vill bli. han gick ut ur gymnasiet, blev fotolärare på min skola, gick två år på berghs och är nu AD på en av världens största reklamföretag. det är helt sjukt. hoppas att jag också kan lyckas.

han hade med sig sin underbara son som jag tog massa bilder på. det blev rätt fint men jag vågar inte lägga upp bilderna för jag är inte riktigt säker på det där om hurvida man får lägga upp bilder på barn eller inte utan förälderns godkännande. så vi låter det vara.

fint!

27

massa bilder på mig <3 men jag är ju så jävla snygg. hahah alla ser likadana ut också. men njut! nu åker jag till skolan














fredag










jävla
cool


mangakit

vann ett mangakit i en bilddagbokstävling. är totalt ointresserad av det. så är det någon som vill köpa?



KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP!

21

förlåt om jag uppdaterar dåligt men jag orkar inte

lägger väl upp några bilder när jag känner att jag inte är helt värdelös på att fotografera igen.

heztar och dåliga bilder












jag är trött

jag är trött
på allt
på mig själv
bara fysiskt
och HÖHÖHÅF;NLÄD

19

inte bakis, fantastiskt!
kom hem klockan tre och kunde ändå bara sova till 12. kan inte sova 10 timmar längre som jag brukade kunna.

igår var trevligt, haha. men förvirrande. vi började hos ellen och sen åkte vi till näsbypark. det var typ 493784789 mil från busshållplatsen till partajet, förstår inte hur folk kan bo så långt ifrån en busshållplats. jag skulle dö. men sen fick simon och fredrik våra presenter som de tyckte mycket om.

var där några timmar men eftersom att jag bor i vaxholm behöver jag åka rätt tidigt så klockan två gick jag till bussen själv sen när jag skulle hem vilket var läskigt. tur att jag inte var nykter för då skulle jag ha dött av rädsla. ingen vet ju vem som kan gömma sig i buskarna. sedan hittade jag inte busshållplatsen heller. nedrans näsbypark. sedan hjälpte två tjejer mig ändå och jag kom på bussen. sedan behövde jag bara vänta i 15 minuter på vaxholmsbussen (vilken förövrigt var otroligt äcklig med massor av äckliga vaxholmare) och när jag kom hem åt jag köttbullemackor. hade inte ätit någon middag så jag var sinnessjukt hungrig. sen somnade jag. och nu sitter jag här. det är fint väder. ska man ringa någon och äta glass?

nääää

tjaaanieeie

hej jag är hos ellen! vi ska åka om typ 1 timme! ringer sen puss

hur kan jag ha missat?

vill åka bara för att se anna järvinen och för att man får gratis saker... men måste göra annat och dessutom har jag ingen att åka med tror jag!

dessutom är the sounds i nyhetsmorgon. haha vad glad jag är
borde verkligen ringa någon och fråga om den vill följa med mig...


17

jag och ellen satte upp affischer idag och köpte presenter










crystal castles inställt

NEJ FÖR FAN :(
klart det ska bli så. jävla helvetes pissfitta

tristessssen






gråter lite

roligt med popadelica i all ära. men VARFÖR, åh varför, var de tvugna att lägga det på precis samma dag som skansros ska signera? min vanliga tur. ända chansen att se dom, för att de ska spela på skitdebaser, jag bara är en liten fjärt och det går åt helvete.

åh ja

idag var jag i skolan
det var en enormt lång dag.
fast vi hade ju inte historia iofs hehe

sen skulle jag köpa skansros skiva men den hade tydligen inte kommit ut i affärerna ännu även fast den skulle släppas idag. är jag dum eller brukar det vara så? :(

sen gick jag till ungdomsmottagingen

MGMT till popaganda också. peppar popaganda. älskar den "festivalen" <3 så party

åååh ska bli världens bästa sommar :D

snart popadelica också. jag är så lycklig <3

popadelica

nej men det blir nog ändå
buss t/r - 400
buss jönköping - huskvarna t/r - 50
mat - 100?

jag klarar det nog :D

14

idag satt det en hare längst med en vägg när jag var påväg till idrotten. han eller hon satt där mot väggen, helt stilla. först tänkte jag inte att det var något fel och varför den bara satt där. sen såg jag. hela skinnet på ryggen var avskalat. älsklingen satt där och hade ingen hud på ryggen. det var det hemskaste jag hade sett. harens lilla mage åkte snabbt ut och in. det var så hemskt att jag ville gråta. den satt där i solen helt hjälplös.

polisen skulle komma och hjälpa den


annars ska jag sätta upp affisher åt popadelica. synd bara att jag typ inte kommer att kunna åka dit.

mörkret/idre


































äntligen äntligen äntligen

hemma <3333 internet <3333
utan internet i tre dagar försmäktar vi i mörket. ja, det var hemskt, men samtidigt roligt. åkte bräda och så i idre men vi sov i en "stad" som hette mörkret. ingen mottagning, ingenting.

ja, nu är jag hemma i alla fall. orkar antagligen inte lägga upp bilder nu men det blir väl imorgon. pöss

sux2bme

ni är dåliga på att kommentera. tänk om alla mina 26 (!!!!!!) prenumentanter eller vad det nu är skulle kommentera varje bild. då skulle det vara härligt va.

sitter hemma hos pappa. hade tydligen en för stor väska. kanske för att jag har packat jackan och täckbyxorna i väskan också? nä, men alltid ska man göra något fel

7.30 åker jag imorgon...


kuksjuk




ska spy dig i ansiktet

undra varför just jag ska bli magsjuk när det är sol ute och jag har lov. helvete. två lov i rad...


skansros

15 april kommer albumet och andra maj blir det signering och in-storespelning <3 synd bara att man inte får gå på debaserspelningen...

annars är jag magsjuk igen, toppen!

cloudbabies














hej alla kära vänner och inte så kära fiender

i helgen har jag spenderat min tid hos far. jag har därför inte bloggat. det är iofs ingen anledning eftersom att vi har en dator där. men jag har inte suttit där länge alls och därav konsekvenserna. jag bloggar därför nu.

just precis nu sitter jag och josse i min härligt mjuka soffa hos min mor och har ätit pizza samt kollat på film. det var awesome. vi har varit inne i stan och tagit kort. det blev fint med tanke på omständigheterna. det var svinkallt, molnigt och allt höll på att blåsa sönder. självklart så blev det sol direkt efter.

annars i helgen har jag väl inte gjort så mycket. i lördags jobbade jag på mitt nya jobb för första gången. det var spännande. det var sjukt mycket folk. jag fick mest stå i kassan. det var så stressigt så jag hann inte lära mig att göra hamburgare. men allt annat gjorde jag!

jaja, jag lägger upp bilder från idag någon gång imorgon och glöm inte bort att jag från och med klockan 3 inatt får comviq! då måste i alla fall någon smsa mig, annars gråter jag.

sov sött och blött osv! / er alldeles egna cornelia

emmaboda

the pains of being pure at heart till emmaboda. fantastiskt!

första april

nu har jag blivit erbjuden två jobb! det känns fint

ska provjobba på det ena på lördag och ska på audition för det andra den 16e. vi ska göra någon slags gruppuppgift. det låter roligt. men får lite ångest. vilket ska jag välja? det sistnämnda verkar mer seriöst. men är det bra?

hjeeeelp

älskar mina egobilder




RSS 2.0