asorry

anna och jag var på gröna lund och var jävligt snygga.


25

två lyckliga tjejer med en bit av moz skjorta. det är grejen. (och ja jag älskar min klänning)


21

I'm fifteen years old
And I feel it's already too late to live.
Don't you?"
18

idag har jag jobbat.
tänker inte lägga upp några bilder för man får ju ändå ingen feedback. fast mitt liv är ju ändå tråkigt så jag klandrar er inte.
hejdå

båtdag

jag var med anna. vi var häftiga och åkte båt osv.


16

det är sol ute. jag blir genast överlycklig och fotosugen. rätt sjukt hehe


personalfesthejochhånågonting


15

förlåt för att jag är så egoistisk.. jag har inte riktigt något annat eller någon annan att ta kort på :( och då blir det som det blir.
idag ska jag på personalmöte någonting på mitt jobb. det ska bli spännande. gratis mat och grejer.


bildz
11

hej hopp nu ska jag jobba!


lång katt


ät mig


mmm snusk

hejdå

8

imorgon har jag skolavslutning.
idag är jag emo

förresten så lovar jag att ta med mig kameran imorgon för jag ska ha på mig en helt awesome klänning. och ni får fan bli bättre på att kommentera. skriv bara bajs eller något, vad som helst.

hejdå


7

var hemma hos johanna och viktor. de hade kalas. sen var jag tvungen att åka till rindö, men då träffade jag camilla på färjan och åkte hem till henne en stund och åt gott.
fis

igår var jag på kära malins studentmottagning. det var coolt

detta är jag på bussen när jag är hård och skoningslös. (ja jag skäms när jag tar kort på mig själv på bussen, men det var bara busschauffören och jag som var på den)detta är jag när jag fakeler på bussen. (och ja, jag vet att mina läppar inte mår bra och att allt är helt ur fokus men jag orkar inte)

nu ska jag klippa mig, tjarå!

betyg?!?!

MYCKET bättre än vad jag hade förväntat mig!
det märks iaf att jag har bra betyg i det som jag tycker är roligt.. haha


5

hej
jag måste vara världens sämsta bloggare, förlåt mig gärna.

idag vaknade jag klockan 9 av att någon rev halva mitt kök för att sätta in ett nytt kylskåp, det var spännande. sen åkte jag och köpte skor och hatt på hm (!!!!) handlar aldrig där längre. det var roligt. ikväll ska jag hem till pappa. ska nog ta lite bilder i helgen, om det blir fint väder. orkar inte annars. då blir det nog bara bilder på mig och det vill vi ju inte.

puss på er.

orgasm

herregud.


2

jag vill kramas
idag regnade det
imorgon tar treorna i min skola studenten och jag dör.
jag orkar verkligen inte
har inte laddat upp bilder på en evighet. laddar nog upp bilder sen från skolavslutningen men det är ju ett bra tag kvar. ska försöka ta bilder innan dess också.

hade inte så mycket mer att säga. det har varit ett rätt dåligt pluggår. får g i matte b och idrott.. sedan får jag 4 mvg i foto, filmkunskap, engelska, svenska c och vg i resten men helvete, orkar inte mig själv.

hejdå

första juni

hejsan!
jag kom hem från siesta igår. det var skönt, men tråkigt. hela resan var rätt utmattande med tanke på värmen. men det ordnade sig. slängde mig in i duschen direkt hehe

har inga bilder eftersom att jag inte tog med mig någon kamera. men ni kan se massor av bilder på ellens blogg eller på facebook.

igår var jag i rålis med josefin och massor av trevliga människor och idag var jag i skolan bara för att få reda på att jag får mvg i foto och sedan hämtade jag ut min mobil.

puss!(ellens bild)

RSS 2.0