it pays to belong

det var hur bra som helst igår.


I hate myself today. I don’t know what’s happening to me. I hate my face today. I think I look so shitty.

känner mig så sjukt ouppskattad och hatad.
förstår inte riktigt vad jag gör för fel, för jag blir behandlad som luft eller blir tagen för given
orkar inte
just nu känns det bara svinjobbigt med popaganda.
har ingen att gå med på lördagen. så jävla ensam är jag

något annat


self portrait

så otroligt häftig jag är alltså. ser också ut som att mitt ansikte har dött.
hahaha älskar bilderna så fula <3
det är meningen att de ska bli ljusare hela tiden också hehehe


i need you to hold on while the sky is falling


i dont know what i can save you from

idag har varit en ytterst förvirrande dag. allt började med att jag halvdöd "klev" upp ur sängen på ett så extremt oattraktivt sätt att till och med katten blev rädd för mig. inte graciös någonstans. sedan i duschen somnar jag och vaknar nästan direkt av att jag tänker hur dum jag är som tillåter mig själv att somna i duschen. jättemärkligt.
sedan när jag kommer ut ur duschen har min katt någon form av bokstavskombination så därför tillåter hon mig inte att klä på mig genom att hon hoppar och hänger sig fast i allt som jag ska sätta på min livlösa kropp. jag är förvånad att strumpbyxorna klarade sig överhuvudtaget efter de många attackerna från min knappt 14 veckor gamla kisse som jag inte ens har döpt än.

sedan springer jag till bussen eftersom att katten har gjort mig sen, missar den ändå och får ta en annan. dock sitter en människa där som jag inte har sett på mycket länge. han ser nästan rädd. tror att jag tittar på honom med avsky, vet dock inte säkert. har inte alltid bra kontroll över mitt ansikte. sitter i lugn och ro, lyssnar på musik tror jag. när jag ska gå av ser jag anna och johanna som precis har gått av bussen, ger dem en vänlig klapp på stjärten och hälsar mig själv välkommen in i gemenskapen. vi väntar på bussen som såklart är sen, vilket den var ungefär varje dag förra läsåret. det var mindre roligt om vintern då jag är en ganska kall person. eller min kroppstemperatur kan ju diskuteras eftersom att den aldrig kan hålla en jämn nivå.

sedan åker vi till skolan, flickorna ska röka och ha sig vilket gör att vi är ungefär fem minuter sena till första lektionen i LJUDMEDIER! mycket spännande. min lärare heter magnus och är en ganska rolig man - även fast han (som min svenskalärare) ska vara föräldraledig om ett tag. Tycker inte så mycket om när man nys har börjat tycka om en människa och helt plötsligt ska han gå och smeka något annat barns huvud.
blir så ledsen
men.
det var roligt kan vi säga. radio och ljud och sånt kan ju inte vara tråkigt
sedan efter alldeles för många timmar så ska vi tydligen ha matte. vi får ingen mjukstart direkt utan erik, som också är min handledare, delar ut kursplaner för matematik B och jag känner att jag får enorma svettningar... nej det är inte sant men paniken är oundviklig. är inte speciellt bra med siffror om vi ska uttrycka oss milt. vi ska helt plötsligt göra ett antal tal, som inte är svåra, men ack så stressande.
jag är säker på att ni älskar att läsa om min dag, ni som har läst såhär långt.
japp japp!

ja juste det har börjat massor av ettor nu också. det är ganska spännande.
försöker spana och kolla om det finns någon söt som man kan antasta men icke då. finns aldrig något roligt i vår skola.
antingen är de alternativa, tjocka eller så ser de bra ut på håll men sedan när man kommer närmare så blir det... värre.
när vi skulle äta lunch blev jag sugen på vårat mumsiga salladsbord som brukar finnas. men eftersom att våran matgrejs har bytt ägare så är det enda som finns någon gammal paprikablandning och någon sallad som ser så osmaklig ut att jag undrar om tore har förberett den. blir rädd och äter inte så mycket

sedan har vi idrott vilket går ut på att vi ska berätta vad vi vill göra på lektionerna. mina förslag elefantpolo, mörkerkurragömma och blindbock är tyvärr inte välkomna.. som svar från min fantastiska lärare calle får jag en putande mun och ett par stängda ögon som är hans sätt att visa hans misstycke till hela ens existens. verkar vara hans version av att byta samtalsämne.


calle <3

vi får sluta ganska tidigt vilket är mycket gulligt av calle. sedan ska vi åka in till staden och uträtta några ärenden. men det får jag inte göra direkt utan ett "snabbstopp" involverande en visit på en thairestaurang där kevin sitter och suger på pinnarna som han äter med, cigarettköp och ett antal sekunder slösade på att klämma ellen på stjärten medan hon tar ut pengar. gud vad det låter som att jag tycker om att ta folk på stjärten nu.

sedan åker vi och på tåget hänger jag upp min kappa på hängaren som finns över mitt säte. anna finner detta mycket roligt och töntigt men jag undrar vad jag har gjort för fel. hängaren är ju där av en orsak. asbra ju :( sedan går mina hörlurar sönder. eller iaf ena sidan av dem. när vi kommer fram så börjar jag att leta febrilt efter spetströjan som ni ser två inlägg längre ner, eftersom att jag inte hittar någon blir jag desperat och ledsen och gråter. nej det gör jag inte. men josse säger att hon ska göra det när anna köper en klänning som i början gjorde att hennes rygg såg ut som en stjärt men när man fixade skinnet funkade det. hon ville nämligen också ha klänningen. men ingen av oss gråter utan vi bestämmer oss för att åka hem istället. jag sitter på bussen med en fungerande hörlur. när jag går av bussen och pillar med min sladd så upptäcker jag att det bara var glapp i sladden och hörlurarna fungerar utmärkt!

när jag kommer hem så gör mamma mat, ger mig pengar till ett par byxor och är allmänt gullig. min katt är trött och min faster fyller år.

vilken dag, vilka händelser! PUSS PÅ ER <3

ps. ursäkta eventuella felformuleringar, stavfel, särskrivningar osv. det var så långt så orkar inte kolla, heheh ds.

I'm in love with how you feel. i dont see what anyone can see in anyone else, but you.

kan inte uttrycka mig på det här sättet.
förlåt
JAG VILL HA DIG


purrpurr

superstition

MÅSTE. HA. NU.
förlåt vill inte förvandla detta till någon slags modeblogg
men herrejösses vilket begär jag fick.


som ett litet + får ni en bild som jag tog för längesen, igen! haha förlåt :(


a fetish for sunshine

upprop idag.
har fattat hur man gör så att bilderna blir större i bloggen.
älskar att använda min lens in a cap tillsammans med riktigt starkt solljus.
blir helt fantastiska reflexer. haha puss!


cheerios

skola idag
gammal random bild bara :(


these days

gammal bild, skulle egentligen ladda upp en annan som jag inte hittade
jag har det tråkigt
vill mysa


i'll kill her

idag, liksom igår har jag bara suttit här och gjort gud vet vad.
så extremt händelsefattigt liv. snart ska jag äta fruktsallad.
hatar att de bästa alltid är upptagna

miss u hiihih

kollat på bilder med mona johannesson idag. så sjukt snygg är hon.


överflödig


if the clouds were singing a song, i'd sing along


i could be the light in your life


when you wake up late the day is already dead


first i take my knickers off, because i still wonder what you think about the rest


today, I feel just like this - and not in the good way (im the one in red tshirt and the print says "BOOM")


i always wanted a kitty and today we´re going to look at one


RSS 2.0