24/7


hej

inatt drömde jag den mest utmattande drömmen i hela mitt liv, tror jag. känns inte som att jag har sovit det minsta. en lucid dröm i en dröm i en dröm.
nu vet ju jag att det mest tråkiga som finns i hela världen är att läsa om andras drömmar, men detta är nog mest för min skull, så att jag ska komma ihåg vad som hände inför framtida psyksamtal.
nu är detta anteckningar från min iphone och jag orkar verkligen inte ändra något.
julafton nästa dag. jag går och lägger mig, drömmer en lucid dröm. jag rider, flyger i luften medan jag håller i mig, använder benen på tyglarna som är långa. jag tycker att det är roligt, ingen skräck inblandad. träffar en gammal klasskompis som helt plötsligt har blivit frisör, sara, där jag var hårmodell förra veckan, ville klippa till håret. 
får följa med henne till hennes facebookhus där hon visar att hon sprängde allt för att hon skulle få fler vänner på fb för att hon då skulle kunna ha större chans att få jobb. på en backe sitter min vän anna som jag inte träffar längre men träffade förra veckan, bland massa andra människor, jag sätter mig ned bredvid henne och berättar att det är en dröm, att hon är med i min dröm och ber henne att komm ihåg det tills hon vaknar. 
sen vaknar jag i drömmen, i mitt gamla rum hos pappa, hela världen är felvänd. min säng står på högkant, jag sitter i den och min hjärna kan inte vänja sig vid att världen är åt ett annat håll. till sist kan den det, jag ramlar ner på golvet och allt ligger huller om buller, sängen står på en annan plats, jag har radat upp mina gosedjur på golvet. min syster sover i sängen bredvid, väcker henne och berättar. hon skrattar åt mig.
sen ska vi åka någonstans eftersom att det är julafton, jag berättar för folk och de säger att de tror mig, de leker med linjaler. jag ska berätta för anna och fråga henne om hon kommer ihåg det vi sa i drömmen, om vi var i samma dröm, men det är inte anna längre utan hjördis, min låtsasmormor. hon ser på mig med stora ögon och säger att hon minns och hon ser lite rädd ut. sedan börjar jag att berätta om drömmen för henne men till slut säger hon att nej det där har jag inte sett, jag var inte med i drömmen. jag blev paff, för jag trodde verkligen att hon förstod vad jag pratade om. 
resan, pappa och hela den familjen var där på resan. mangos, jättestora i en butik. framme, mamma och min syster är där. de säger att jag inte ska ha vit klänning på mig utan gul på julafton, själv har min syster en röd.


sedan vaknar jag upp till vad jag nu tror är verkligheten. känns jäkligt obehagligt allt det här.

puss

idag vann jag biljetter till håkans konsert på scandinavium den sjätte november. så glad som jag blev då har jag inte varit på så sjukt länge. tänk att livet vill vara snällt mot mig ibland.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Enligt den europeiska ICD-10-manualen, klassificeras en depressiv störning efter följande kriterier:

Patienten har varit deprimerad under minst två veckor samt har uppfyllt åtminstone två av dessa tre huvudsakliga symtom:

[x] depressivt humör (ex. nedstämdhet)

[x] avsaknad av intresse och glädje

[x] ökad trötthet

För att kunna ge en diagnos ska åtminstone två av dessa följande symtom uppfyllas:

[x] minskad förmåga till koncentration och uppmärksamhet

[x] minskade känslor inför sig själv och/eller minskat självförtroende

[x] skuldkänslor eller känslor av värdelöshet

[x] negativa tankar om framtiden

[  ] självmordstankar eller försök till självmord

[x] sömnstörningar

[x] minskad aptit

 

 

kul.

 


förlåt mig

jag har nyligen sett att folk har kommenterat som galningar utan att jag har sagt tack och svarat osv. jag är ledsen för det. beror nog på att blogg.se inte visar när jag har fått kommentarer. men; tack ska ni ha!
det var bara det. puss

röv och sådant


jkfnvvpew

hej! nu när jag inte bloggar så mycket längre får ni med fördel bländas av mina snabba fingrar i det halvnya kommunikationsforumet twitter. cbillaudel heter jag. så. bra. ni kommer att njuta. alla!

7 oktober 2010

i förrgår hade jag en av mina bästa kvällar någonsin. eric berglund och joakim benon djade på svanen. jag kramades med eric i ungefär fem minuter, ashårt, och han ville inte släppa. det var så fint. allt. bara jag som stod på dansgolvet och glodde på dessa män. de blev nog rädda, men det var så värt det. och så var det med det.

RSS 2.0