intressant

här sitter jag. i min säng. som vanligt. med konstigt hår. kul. bra med photo booth. ni måste älska mig?


duktig på illustrator. jätteduktig.

vacker

fina fina fina joel


sånt som bara händer mig

du vilar huvudet emot min kudde
din blick söker mina ögon
men den söker sig igenom
mot en annan punkt
mot en annan man

du lägger handen på min panna
formar ord som exploderar
men orden tillhör någon annan
som är någon annanstans
en lycklig man

det är sånt som bara händer mig
det är sånt som bara händer mig
jag var så nära
en liten stund
det är sånt som bara händer mig

jag kunde krupit över alper
jag kunde svalt en ocean
för att vara först i dina tankar
att det var jag
och inte han

det är sånt som bara händer mig
det är sånt som bara händer mig
jag var så nära
en kort sekund

härliga tider

HEJSAN!
jag har gjort en affisch i grafisk kommunikation B för en temadag vi ska ha i skolan, haha. roligt. sex, hihi haha. den ser typ precis ut som min förra, haha bra fantasi jag har <3
SÄG VAD NI TYCKER
och den är inte klar. jag ska göra något längst ner också. men vad?


28

nu har jag varit ensam i lite mer än två veckor. jag trodde inte att jag skulle få ångest men herregud vad jag har känt mig övergiven. kommer aldrig klara av att flytta hemifrån. går ju in i en depression när jag inte får kramar, haha. roligt.
nu ska jag vänta till klockan tre även om jag ska upp fyra timmar senare. lilla mami <3 hon har med sig presenter till mig.

I don't think he knows you darling, I don't think he cares for you darling. when old love keeps you waiting, run to me


mitt liv känns värt

mitt liv idag:


förfest i lördags (lite sent kanske)


19.19

jag är full
varför är jag full?
patetiskt
jag drömde om dig här om natten. du verkar ju tycka om drömmar. du var helt instängd. blå i ansiktet. jag räddade dig. det var hon som hade gjort det. så kan det gå. håll käften. hora

lesbisk keps

hej
jag skulle ju visa vad jag har fått på posten, spännande och intressant lovades det. vet inte om jag lyckades leva upp till det.

den här har jag i alla fall velat ha i mer än ett halvår, så det känns fint nu. lite efter kanske. älskar min kreativa sida också. häftigt. bra kvalité!mer vackert


fina jonathan

jag gör en joanna.


var hälsade!

ja, hejsan. det har varit mycket uppdateringar den senaste tiden. också många fotografier och annat av konstnärligt värde har publicerats. jag vet inte om det uppskattas, men jag fortsätter nog på detta spår, dock inte ikväll.

hoppas att ni förnöjer er över min blogg och hela den fantastiska värld av egoism jag har att erbjuda. imorgon ska jag visa vad jag har fått på posten, då jag inte har orkat hämta ut paketet idag. det blir ju spännande!


fridens liljor och välgång.

ett stycke vacker media av all dess slag (i olika storlekar, bör påpekas):
22 - fler bilder

ja, nu är det på detta sätt att blogg.se inte vill fungera med min person i sig så jag förstår ingenting. därmed laddar jag upp bilder på photobukcet och länkar dem hit. det ser ju förjävligt ut och jag kunde inte ha några stående bilder. men nu ska ni njuta. alla bilder har antingen jag eller ellen tagit, COOLT VA

Photobucket PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

affisch för tv nord

sådana här extremt relevanta saker gör jag på min tv och radio-praktik i skolan. kanske märks att jag inte blir särskilt förnöjd över aktiviteterna som jag annars måste ta till mig och göra, hehe. (dock är den inte riktigt klar, behöver göra några små korrektioner när det gäller i vilken linje allt ligger osv)

FEST

ellen och jag har spenderat kvällen med att fotografera med roliga filter osv. det var fint. jag har tusentals bilder men här är i alla fall två, fler kommer imorgon isåfall.


lyckan

idag var jag och hjälpte tv-gruppen i skolan och var programledare. något jag aldrig borde ha gjort då jag inte bara var tvungen att se mig själv filmas (vilket ofta betyder att jag blir deprimerad för att jag tror att jag faktiskt är så tjock och ful) utan också var tvungen att stanna där till klockan fyra med en sprängande huvudvärk. lyckligtvis var det rätt roligt ändå då jag hade ellen bredvid mig som också var programledare.

jag är fortfarande ensam hemma. har jag ens sagt att jag är det? mamma är i thailand, kommer hem på torsdag och har varit borta i två veckor. börjar känna mig lite paranoid och schizofren då jag tror att folk tittar på mig från de andra lägenheterna och att jag pratar med mig själv eller något kanske lite mer obehagligt(?), med mina katter. heheeee

på fredag ska jag hem till pappa och på lördag ska jag jöbba och på kvällen blir det v&b med gratislista, och tur var väl det då jag har max en hundralapp att spendera. känns kul. hihih men det blir säkert vackert det också.

annars så fyller jag mitt liv med härliga tingestar för att må lite bättre. känns faktiskt skönt.

Photobucket

glasögonorm

jag har idag hämtat ut mina nya glasögon då de jag hade innan som jag köpte, för kanske två år sedan, inte längre fungerar. de ser jättestora ut på bilden men det är nog för att kameran är extremt nära. egentligen är bågarna precis i linje med min ansiktsbredd. haha, spännande. kul att jag känner mig fett jagvillvarasåindiesommöjligt, bara.


ehm, ja. det var väl det.tisdag

hej
jag är i skolan
alla är intresserade.
jag har en extremt vackert redigerad bild som jag måste visa för er.
den föreställer mig
i ett icke nöjt tillstånd
trodde att jag skulle dö imorse
älskar att byta rad och växla mellan att använda punkt och inte använda det.
vet att jag borde fotografera mer
tjata inte
ok
bra
hejdå

arty

Photobucket
övar på min Photo shop skils :P:P
aa å frida hejlpte till oxå :)))

20.10


märkligt

min dag har varit omvälvande för att bara ha legat i sängen.
först trodde jag att jag skulle dö, sedan blev jag jätteglad och sen ville jag skära ut mina inälvor och blöda på någons grav för att sedan dö.
märkligt hur två så otroligt olika moment kan infinna sig under några timmar...
om man skulle beskriva mitt humör under dagen i en kurva skulle det väl se ut såhär:
Photobucket
btw så är jag medveten om att den är inkorrekt osv, men jag tyckte ändå att den gav en bra bild av det hele.
ni får helt enkelt be för mig.

mer adam

så fint <3

(btw så försökte jag att lägga upp den här typ 10 gånger men eftersom att jag är i skolan och därmed måste använda en cp-pc så fungerade det inte :))


hora

Hej!

Tisdagen den 19 januari 17.30 spelar jag på Bengans vid stigbergstorget i Göteborg.

Kom gärna dit och hör på lite nya låtar.

//Joel


VARFÖR händer allt i göteborg? VARFÖR bor jag inte i göteborg? VARFÖR finns det både en bengans i sthlm och i gbg vilket gör att den första meningen fram till "bengans" gör mig glad? fitthora


frida har fått mig att älska


kraterröv

eftersom att blogg.se hatar min existens kan jag inte ladda upp bilder. såatteeee om ni vill se bilder innan imorgon kväll kan ni gå in på min flickrrrr, puzz

8

är hos anna. här är livet toppen.
dock fungerar det inte att blogga, då jag bara får upp den här bilden. vi ska ut på staN nu men när vi kommer hem ska jag ge det ett nytt försök. flera tusentals underbara bilder bara väntar på att få visas upp. puss och kramiz


0.26

idag var jag hos optikern, eller tekniskt sett igår, och det var underbart. för första gången någonsin har en optiker varit riktigt bra. jag fick till exempel reda på att jag skelade lite med mitt högra öga men att det inte var synbart. (syns det???? :S:S:SS) haha nej men valde ett par vackra bågar i alla fall. det blir nog fint.
för övrigt är det ungefär 15-16 grader i mitt rum. TACK HEIMSTADEN (L)L()LL() hehhee så jag sitter fullt påklädd med iskalla fötter. provade att ha vantar men kunde inte använda min touchpad då så jag var tvungen att styra med hakan men det var så jobbigt så jag tog av mig dom :( nu fryser jag om händerna igen

*viktig info*
älska mig, kyss


23.42

ska jag vara riktigt ärlig
och det borde jag väl ändå vara
så är väl jag egentligen bara ledsen
över att du kan vara så fruktansvärt svår att förstå

natten mellan den andra och den tredje januari

jag var i göteborg. jag hade jättekonstiga byxor på mig som var typ lila och ett par skor i typ fresh prince in bel airmönster på.. sedan kom sally på bussen och hon blev förvånad övr att jag var där och tittade konstigt på mig. sedan gick jesper förbi och jag ropade "JESPER" men han tittade på mig och gick av bussen. sedan började mardrömmen.
det var något otroligt obehagligt. det var nog för att jag hade ont i kroppen (träningsvärk från en wii-kväll) som jag drömde om att jag hade ont också. jag skulle lämna ett kuvert som var en precis kvadrat men tappade ner det mellan några stenar och då började två livsfarliga tjejer att jaga mig. den ena kunde vara osynlig men den andra var normal. så jag kunde döda den normala självklart först.
sedan skuklle jag ju döda den andra
sedan skulle jag ju döda den andra.
men hon var ju osynlig. så jag provade att spruta parfym på henne och då blev hon normal. så jag sprutade jättemycket och av någon anledning sprutade hon på mig också? den där tjejen förvandlade sig btw ibland till olika djur, en gång var hon en kanin och jag hade lagt makaroner i hennes bur och frågade kaninen om hon tyckte om att ha det, då svarade hon nej.
sedan typ skar hon armarna av mig fast de satt kvar det var liksom bara... ur läge och helt sönder i axeln, sedan kom min mamma på att jag skulle jobba på winbergs men det gick ju inte sa hon när jag hade gjort sådär med armarna... så den enda gången jag faktiskt skulle jobba där så kunde jag inte göra det.