27 fest

får inte upp fler bilder nu men haha fler bilder finns på facebook. har aldrig varit med om en sjukare helg. någonsin. fan vad glad jag är.

27

snart kommer tobias frida och joanna hit, det blir azum. vi ska dricka lite, äta pizza och så får vi se om vi drar någonstans sen. puss livet!

ß∂é®Ω•®†µüııœπ˙˙æøfiª√˛¸ƒ∂ß÷≈ç‹›‘‚…™~

roligt att alla lyssnar på idioten. vad folk är lättmanipulerande. för det är preeecis vad du är, en som manipulerar för egentligen, vem vill vara med dig?
fan vad jag hatar tjejer.
och jag hatar det här.
det roliga är att det inte ens var mitt fel den här gången. allt var helt utan anledning. jag försöker verkligen att vara alla till lags men det går ju tydligen inte för även om man inte gör något fel så vill människor ha möjlighet att bli förbannade på en och sluta ut en ur allt. jag var aldrig värre än du, tänk på det. och jag har aldrig varit grov eller vad ni nu vill kalla det; bara ärlig, precis som du.
vet hur töntigt det är att skriva det här men känner jag dig rätt så kommer jag aldrig att få fram det här. dessutom är jag bättre skriftligt än muntligt, har alltid varit.
varför hände det alls? jag har absolut ingen aning. problemet ligger inte hos mig.

schuhe

varför känns det här som jättemycket skor när det inte är det?!?!?!
tänkte lägga upp en bild för att jag tyckte att jag hade så mycket skor men sedan blev det pinsamt för det var inte så mycket egentligen, haha.
lägg märke till mina jobbskor längst ner till höger!

hiihiho

älskar mitt liv <3 hittade en jättefin klänning och en jättefin kofta idag på carin westers utförsäljning. det var mysigt. mår bra nu för tiden? konstigt men riktigt skönt att slippa ångest... har slutat tänka att skolan betyder hur mycket som helst och bryr mig om annat istället och betygen verkar inte bli sämre heller, bara upp upp upp. underbbaaaarrrttt. snart ska jag fixa lite saker inför i helgen när tobias kommer hit, ska bli azuum. också ska vi på tårtkalas hos frida! hihi det blir mysigt. om en månad är jag 18 också, vänner och bekanta den 25e vet jag att det blir i alla fall, ska bli grymt. och om två veckor kommer anna hit <3 haha åh älskar

hahah hittade den bilden hahah så rolig <3

haha

något som också är roligt är hur jävla viktig du tror att du är :D
du är egentligen inte ens värd att jag anstränger mig så mycket som att skriva ett blogginlägg <333
men det är så komiskt

18

jag har absolut inget att säga
ville väl bara berätta att jag lever eller något annat onödigt.
jag fotograferar ingenting nu för tiden på grund av överdrivet mycket i skolan. till exempel har jag fått mvg på en hemtenta i religion (?!?!?!?) vilket är helt olikt mig.
imorgon ska jag ta med mig kameran för jag ska göra en kort sak inne i stan, då kanske det blir lite spartanskt tagna skolinaction-bilder eller liknande, hehe. har inget viktigt att säga. hejhej!
haha jättegammal bild <3

RSS 2.0