jag tar det helst en annan dag

åh, jag har inte skrivit här på mer än två månader, så därför kommer detta inte att synas i bloglovin. intressant. ingen kommer att läsa detta. fint.

jag flyttade till göteborg för åtta dagar sen. jag har haft sällskap ända sedan andra dagen. nu är jag ensam. ska vara ensam i tre dagar, sedan ska jag till halmstad och sedan kommer ellen hit. bra att jag har vänner som vill hälsa på mig i alla fall. annars skulle jag ha dött. trodde inte att det skulle vara jobbigt att vara ensam men det är det och jag har ändå bara varit ensam i fyra timmar. spännande.

vet inte varför jag skriver egentligen, har väl inget annat att göra. vad gör man när man är helt ensam? har redan hemlängtan. saknar mina katter, min mamma, mitt gamla rum. men det här ska nog bli bra. tänk att man kan sakna en stad som man så intensivt har hatat hela sitt liv. något måste man ha känt. deppigt.

usch, ska vara konstruktiv nu. borde... göra något. finns inget att göra. kanske ska börja fotografera igen. orkar inte. har ingen inspiration. bara tristess. ja ja, det kommer väl.åh, nu blev jag lite avundsjuk. vill också så himla gärna flytta till göteborg. :( ska du plugga där?


Erika /// http://thisismyobituary.blogspot.com
2010-08-17 @ 19:30:39


ja, det är planen! vet inte vad jag ska plugga dock ännu, har bara kommit in på latin för att jag var så dum och sökte alla kurser sent, men jag är femte reserv på medie och kommunikationsvetenskap, så jag hoppas att jag kan komma in där!


cornelia /// http://fleetway.blogg.se/
2010-08-17 @ 19:38:10


det syntes på bloglovin


emelie /// http://huntingforwitches.blogg.se/
2010-08-17 @ 23:12:44


ja, det syntes & tänk positivt. du är i en ny stad och även om det är ensamt nu så kommer det inte att vara det sen.


Josefin /// http://josefinklavus.blogspot.com
2010-08-17 @ 23:34:32


spännande! det brukade inte göra det förut när man hade haft ett långt uppehåll.du har rätt josefin. men man kan inte låta bli att känna sig lite ensam i början. men det blir ju bättre sen när man får vänner här osv.


cornelia /// http://fleetway.blogg.se/
2010-08-18 @ 16:19:08


Thank you for the resources. Keep up the good work!


Antoniris /// http://antoniris.blogoom.com
2011-12-08 @ 09:45:14Namn

E-postadress

URL/Bloggadress